Veleprodaja

Veleprodaja

Ukoliko imate potrebe za većim količinama mebl štofova za nameštaj (transportna pakovanja) ili se bavite proizvodnjom tapaciranog nameštaja ili tapetarskim uslugama, molimo Vas da nas kontaktirate putem Kontakt forme. U poruci nam pošaljite informacije o vrsti i dezenu, kao i o okvirnim količinama štofa za koji ste zainteresovani.

Nastojaćemo da u što kraćem vremenskom roku odgovorimo na Vaše potrebe sa najboljom mogućom ponudom uz profesionalni savet i uslugu na najvišem nivou. Poznati smo po našem individualnom pristupu klijentima, jer potrebe naših klijenata su nam na prvom mestu.

 

 

Razlozi zašto biste sarađivali sa nama:

  • Kontrola kvaliteta štofa - Obraćajući pažnju na zadovoljstvo naših klijenata, naša ponuda obuhvata samo one štofove koji prođu detaljnu kontrolu kvaliteta. Prva provera štofa se dešava prilikom nastanka nove kolekcije. Svaki novi materijal se tada šalje sertifikovanim laboratorijama, gde se proveravaju najbitnije tehničke karakteristike štofa. Još jedna kontrola se dešava nasumično u fazi proizvodnje. Poslednja provera se vrši u našem magacinu, pre slanja poručene robe našim klijentima.
  • Razvili smo i implementirali inovativni sistem skladištenja štofova, zahvaljujući čemu se materijali ne deformišu, ne gube svojstva i zaštićeni su od različitih spoljnih uticaja.
  • Efikasna distribucija i logistika - Garantujemo visoku dostupnost proizvoda, najviši nivo usluge, kao i organizovan sistem distribucije.
  • Širok asortiman proizvoda - Fokusirani smo na moderan dizajn, visoki kvalitet i raznovrsnost. Ulažemo veliki trud da paleta proizvoda koju nudimo pokrije sve zahteve i potrebe naših klijenata. Svi naši štofovi su dostupni dugi niz godina.
  • Poznavanje i praćenje trendova - Tražimo inspiraciju širom sveta. Učestvujemo na najvećim sajmovima i događajima, pažljivo posmatrajući tržište. Sarađujemo sa ekspertima iz oblasi tkanine i dizajna interijera. Kao rezultat, naše kolekcije ne samo da odgovaraju trendovima nego su i često ispred njih.
  • Svi naši štofovi poseduju Oeko-tex sertifikat.

 

Kako bismo Vam olakšali mogućnost izbora, ovde možete pronaći sve karakteristike kolekcija iz naše ponude i odabrati ono što Vama najviše odgovara - Specifikacije kolekcija iz ponude Lech Fabrics Adria d.o.o.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code