Povrat i reklamacije

Povrat i reklamacije

 

Trudimo se da budete zadovoljni kupovinom. Međutim, molimo Vas da, pre kupovine, pažljivo pregledate potencijalnu porudžbinu. Takođe, imajte u vidu da se boje na monitoru mogu razlikovati od stvarnih nijansi zbog različitih podešavanja monitora. Ukoliko imate bilo kakvu sumnju, pozovite nas ili nam pišite putem kontakt forme.

Iako se nadamo da ste na ovoj stranici iz čiste znatiželje, postoji i mogućnost da Vaša prisutnost na ovoj stranici znači da razmišljate o vraćanju kupljenog proizvoda iz nekog razloga. Ukoliko smo u pravu, prihvatite naše iskreno izvinjenje. Trudimo se da proizvodi koje nudimo budu visokokvalitetni, pažljivo ih skladištimo, a takođe ih pažljivo i pripremamo za isporuku. Ukoliko isporuka kasni uvek možete proveriti status pošiljke na sajtu kurirske službe koja treba da Vam dostavi poručeno. Ukoliko postoji neko oštećenje isporučenog proizvoda koje uočite na samom prijemu, prijavite to kuriru.

Kupac koji je sa Prodavcem sklopio ugovor na daljinu, ima pravo da odustane od ugovora bez obrazloženja u roku od 14 kalendarskih dana od dana kada je preuzeo pošiljku. Kako bismo Vašu reklamaciju mogli efikasno i blagovremeno obraditii, koristite obrazac za Odustajanje od ugovora na daljinu, popunite ga i pošaljite putem e-pošte na kontakt@lechfabricsadria.rs ili, na sporiji način, pošaljite poštom na Lech Fabrics Adria d.o.o - Skladište, ul. Milice Miljojković 6, 34000 Kragujevac. U opis reklamacije unesite tražene podatke, kao i vrstu oštećenja, informacije o Vašim očekivanjima u vezi s prigovorom i kontakt podatke. Ovaj oblik obaveštavanja nije obavezan, ali pomoći će nam da brže rešimo naš zajednički problem. Pokušaćemo da odgovorimo na Vašu reklamaciju što je pre moguće nakon što primimo obrazac za odustajanje od ugovora na daljinu i reklamirani proizvod, svakako najkasnije u roku od 14 kalendarskih dana od prijema žalbe. Nakon prijema reklamacije potrudićemo se da u naboljem obostranom interesu rešimo nastali problem.

Kako bi Vašu reklamaciju uzeli u razmatranje, pored popunjenog obrasca, molimo Vas i da ispošujete još neka pravila:

  • reklamirani proizvodi moraju biti, zajedno sa čitko i pravilno popunjenim obrascem za odustajanje od ugovora, dostavljeni na gore navedenu adresu skladišta najkasnije u roku od 14 kalendarskih dana od dana prijema pošiljke.

  • Kupac snosi troškove povrata reklamiranog proizvoda, a izbor načina povrata je na Kupcu

  • reklamirani proizvod mora biti vraćen kao što je i poslat, uključujući ambalažu

  • svaki proizvod koji je izmenjen / korišćen ne može biti reklamiran

  • pravo reklamacije popunjavanjem obrasca za odustajanje od ugovora na daljinu imaju samo fizička lica.

 

Verzija za preuzimanje: Obrazac za odustajanje od ugovora na daljinu.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code