O nama

O nama

Iskustvo mereno dužnim metrima štofa...

 

Kompanija Lech Fabrics uspešno posluje i postoji dugi niz godina. Podatak da više od četrdeset godina Lech Fabrics prodaje štofove za tapetariju, pojedinačno prilagođavajući ponudu potrebama klijenata pomažući im da nađu najbolje moguće rešenje, govori o postojanosti, kvalitetu i odgovornosti prema klijentima od strane kompanije.

Nakon toliko prodatih metara kvalitetnih materijala za tapaciranje nameštaja, kompanija Lech Fabrics je na tržitu Srbije prepoznala impresivan potencijal i stručnost proizvođača nameštaja, kao i istančan ukus potrošača sa dodatkom doze elegancije. Na osnovu tih pokazatelja je 2019. godine u Srbiji startovala sa radom veleprodaja mebl štofova, odnosno materijala za tapaciranje nameštaja - Lech Fabrics Adria. Nakon godinu dana ekspanzije na tržištu ne samo Srbije, već i BiH i Severne Makedonije i pozitivnih iskustava u radu sa velekupcima, odlučili smo da pažnju posvetimo i malim potrošačima i 2020. godine pokrenemo online prodaju štofova za nameštaj iz naše ponude, na teritoriji Republike Srbije.

 

 

Podaci kompanije:

  • Kancelarija - Lech Fabrics Adria d.o.o., Osiječka 38, 11030 Beograd - Čukarica
  • Skladište - Milice Miljojković 6, 34000 Kragujevac
  • Matični broj: 21473928
  • PIB: 111388359
  • Tekući račun: 160-0000000551944-34, Banca Intesa
  • Tel.: 034-333-454

Lech FAbrics Adria

Otkrijte svet štofova za tapetariju u okviru Lech Modern Fabrics brenda. U ponudi imamo veliki broj kolekcija tapetarskih štofova koji prate trenutne trendove, dostupnih u više dezena – uvek bezbednih i najvišeg kvaliteta.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code